Hangarpoorten - Schuifpoorten - Grote sectionaalpoorten

Hangarpoorten zijn verkrijgbaar in bijna alle afmetingen en zijn op grond van hun hoge variabiliteit uitermate geschikt, niet alleen voor nieuwbouwhallen, maar ook voor renovatie, waarbij dikwijls de statische vrije ruimte zeer beperkt is,

Gratis offerte via telefoon?
Bel ons op 03 460 33 88!

Individuele poortoplossingen

Uitzonderlijke openingsprincipes kunnen ook worden gerealiseerd als de poort wordt aangepast aan ongewone montagesituaties.

Afhankelijk van uw wens, voorzien we schuifpoorten met vrij verrijdbare poortvleugels, telescopische schuifpoorten of rondloop schuifpoorten.

Poorten tot 500 meter breed en 60 meter hoog zijn geen probleem.

Aanvullende technische voorzieningen zoals de installatie van verticale vliegtuigstaartpoorten of de integratie van drempelvrije voetgangersdeuren en poorten zijn probleemloos te realiseren.

Buitengewoon materiaal

We gebruiken o.a. polycarbonaat en glasvezelversterkt polyester voor de bekleding van  hangarpoorten.

Naast eigenschappen zoals stabiliteit, lange levensduur en belastbaarheid overtuigen deze materialen bovenal door een hoge lichtdoorlatendheid.

Daardoor ontstaan heldere en lichtovergoten ruimtes, die de noodzaak aan verlichting overdag sterk verminderen en een aangename werkatmosfeer verschaffen.

Schadelijk UV-licht wordt geabsorbeerd.

Het dubbelwandige ontwerp heeft een uitstekende warmte-isolatie en maakt een passieve benutting van zonne-energie mogelijk.

Een volledige afdichting voorkomt onnodig energieverlies en tocht.

Door het geringe eigen gewicht van de beplating zijn de hangarpoorten bijzonder geschikt voor inbouwsituaties bij de welke de draagconstructie geen grote belastingsimpact toelaat. Daarnaast is er ook radarreflectievrije beplating mogelijk (vliegvelden).

Ontwerpmogelijkheden

Naast de verschillende glasvezelkleuren grijs, groen, blauw, … zijn alle andere poortvullingen, bijvoorbeeld sandwichpanelen of trapeziumplaten ("bardage") realiseerbaar.

Internationale referenties

De integratie van foto's of het beschilderen van glasvezelplaten opent in combinatie met kleurrijk gecoate profielen, ontelbare ontwerpmogelijkheden. Door vensterbanden in schikking naar wens worden de designmogelijkheden nog verhoogd.

Internationale referenties 

Meer dan 700 gerealiseerde hangarpoorten in burgerlijke en militaire instellingen bevestigen de efficiëntie en een wereldwijde erkenning.

Tot de gebruikers behoren gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen, luchthavens, militaire bases en internationale bedrijven.