Hangarpoorten - Schuifpoorten - Grote sectionaalpoorten

Onze hangarpoorten zijn verkrijgbaar in bijna alle afmetingen en zijn op grond van hun hoge variabiliteit niet alleen voor nieuwbouwhallen, maar ook bijzonder voor renovatie, waarbij dikwijls de statische vrije ruimte zeer beperkt is, uitermate geschikt.

Gratis offerte via telefoon?
Bel ons op 03 460 33 88!

Individuele poortoplossingen

Uitzonderlijke openingsprincipes kunnen ook worden gerealiseerd als de poort wordt aangepast aan ongewone montagesituaties.

Afhankelijk van uw wens, produceren we schuifpoorten met vrij verrijdbare poortvleugels, telescopische schuifpoorten of rondloop schuifpoorten.

Poorten tot 400 meter breed en 45 meter hoog zijn geen probleem voor ons.

Aanvullende technische voorzieningen zoals de installatie van verticale vliegtuigstaartpoorten of de integratie van drempelvrije deuren en poorten zijn probleemloos te realiseren.

Buitengewoon materiaal

We gebruiken glasvezel voor de bekleding van onze hangarpoorten in een zelf ontwikkelde techniek.

Naast eigenschappen zoals stabiliteit, lange levensduur en belastbaarheid overtuigt glasvezel bovenal door een hoge lichtdoorlatendheid.

Daardoor ontstaan heldere en lichtovergoten ruimtes, die de noodzaak aan verlichting overdag  sterk verminderen en een aangename werkatmosfeer verschaffen.

Schadelijk UV-licht wordt volledig geabsorbeerd.

Het dubbelwandige ontwerp van glasvezel heeft een uitstekende warmte-isolatie en maakt een passieve benutting van zonne-energie mogelijk.

Een volledige afdichting voorkomt onnodig energieverlies en tocht.

Door het geringe eigen gewicht van glasvezelbeplating zijn de hangarpoorten bijzonder geschikt voor inbouwsituaties bij de welke de draagconstructie geen grote belastingsimpact toelaat. Daarnaast is glasvezel ook volkomen radarreflectievrij (vliegvelden).

Ontwerpmogelijkheden

Naast de drie glasvezelkleuren briljant, smaragdgroen of saffierblauw zijn alle andere poortvullingen bijvoorbeeld sandwichpanelen of trapeziumplaten ("bardage") realiseerbaar.

De integratie van foto's of het beschilderen van glasvezelplaten opent in combinatie met kleurrijk gecoate profielen ontelbare ontwerpmogelijkheden. Door vensterbanden in schikking naar wens worden de designmogelijkheden nog verhoogd.

Internationale referenties 

Meer dan 700 gerealiseerde hangarpoorten in burgerlijke en militaire instellingen bevestigen onze efficiëntie en maken ons de marktleider in Europa.

Tot onze wereldwijde klanten behoren gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen, luchthavens, militaire basis en internationale bedrijven.