Installatie

De ARC parasols kunnen permanent of verplaatsbaar worden geïnstalleerd en eenvoudig en veilig worden bediend. In beide gevallen is de veiligheid en de stabiliteit van de installatie de primaire doelstelling. De nauwkeurigheid van de installatie is belangrijk om schade aan de parasol of aan andere te voorkomen.

Gratis offerte via telefoon?
Bel ons op 03 460 33 88!

Permanente installatie

Bij een permanente installatie wordt de bodemhuls ingebed.
De bodemplaat zorgt voor een absolute verticale stabiliteit. Het voetstuk is verzinkt en gepoedercoat. Wanneer een bodemhuls met scharnier is geïnstalleerd moet het scharnier kunnen neerklappen in tegengestelde richten van het gebouw of enig ander obstakel. De locatie van de montage moet op voorhand worden gemeten zodanig dat de afstand tussen de parasol en een gebouw of een ander obstakel minstens 20 cm bedraagt.

Draagbare installatie

Bij een draagbare installatie leveren we een gegalvaniseerd gelast stalen onderstel dat vier standaard 40x40cm of 50x50cm betontegels bevat. Het gewicht van deze betonplaten zorgt voor een tegengewicht van de parasol. Wanneer nodig kan het aantal betonplaten verhoogd worden.
De 4 hoeken van het frame zijn individueel en eenvoudig aan te passen aan ongelijkheden van de grond.
Om een betere mobiliteit van de parasol kan het frame op wieltjes worden geïnstalleerd.

Hebt u vragen of wenst u een offerte? Wij beantwoorden uw vragen zo snel mogelijk.