Toebehoren Poorten

Aanrijbeveiligingen

Poort beveiligen via aanrijbeveiligingen

Om uw poort installaties te beveiligen tegen schade van aanrijdingen bevelen wij de plaatsing van aanrijbeveiligingen ten zeerste aan. Aanrijbeveiligingen in zwart gele signaal kleur kunnen kosten van aanrijdingen drastisch omlaaghalen indien strategische opgesteld in de deur doorgang.
Wij kunnen u deze graag aanbieden via telefoon en in later stadion via onze webshop.

Snelheidsafremmers - verkeersdrempels

Snelheid beperken via snelheidsafremmers

 

Gratis offerte via telefoon?
Bel ons op 03 460 33 88!

Inductielussen

Inductielussen: automatisch opensturen van poorten

Met inductielussen worden poorten automatisch open gestuurd. Na passage van uw voertuig sluit uw poort automatisch bewaakt door de lus voor en achter de poort en door een fotocel in het vlak van de poort.

Wij zijn mobiel uitgerust om ter plaatse al uw lussen te slijpen met natte diamantzaag (ook voor voedingshallen in HACCP) ook bij uw bestaande poorten.
Wij zorgen ook voor ontwikkeling en plaatsing van sturing van machines en andere die via een maatwerk automatisatie met een lus in de vloer bediend moeten kunnen worden wanneer er metalen voertuigen, transpaletten, heftrucks, fietsen, karren enz. op passeren.
Wij bieden u een keuze van topkwaliteitmateriaal dat u vele jaren handenvrije werking garandeert.

Voor wie?

Bij tochtpoorten, snelrolpoorten kunnen lussen mits de nodige vakkennis gebruikt worden voor vrachtwagens, traktoren, zelfs voor treinen tussen de sporen en bieden zij de mogelijkheid om precies in de rijbaan van uw vorkheftrucks geplaatst te kunnen worden.
Zij bieden bij tochtpoorten en snelrolpoorten het voordeel dat een heftruck chauffeur niet met zijn ogen op een bengelend touw gericht is, maar met beide handen aan het stuur geconcentreerd kijkend naar de snel openende poortopening iedere aanrijding met collega heftruck chauffeurs of nonchalant voorbij wandelende voetgangers kan vermijden. Uw snelle poort opent in 2 seconden. Plots staat er achter uw geopende tochtdeur een voetganger. Wie dan nog naar een koord kijkt, verongelukt zijn medemens. Lussen bieden een mooie oplossing.

Hebt u vragen of bent u geïnteresseerd in een vrijblijvende offerte? Wij beantwoorden u vragen zo snel mogelijk.