Toebehoren Parasols

ARC biedt een zeer groot gamma aan optionele accessoires als aanvulling op onze parasols en hun bruikbaarheid. Sommige zorgen voor de sfeer andere bieden extra bescherming. Alle toebehoren zijn beschikbaar voor elk model en elke maat.

Gratis offerte via telefoon?
Bel ons op 03 460 33 88!

Dakgoten

De dakgoten kunnen gebruikt worden om continue bescherming te geven tegen regen of zonneschijn. Ze kunnen meerdere parasols met elkaar verbinden om één grote luifel te vormen, of kunnen de parasols bevestigen tot tegen het gebouw.
Onze dakgoten zijn conisch vervaardigd en wanneer ze aan de parasol verbonden zijn bieden ze en lichte daling om een goede afwatering te garanderen.

Zijwanden

Het gebruik van zijwanden verhoogt het praktische gebruik van onze parasols. Ze zorgen voor een comfortabele en beschermde buitenruimte. Ze kunnen de parasol opdelen in kleinere, gezellige ruimtes, rookruimtes en kunnen een volledige ruimte afsluiten die vervolgens veilig kan worden verwarmd met onze infraroodstralers.
De zijwanden zijn verkrijgbaar met of zonder transparante vensters. Deuren kunnen opgerold of naar beneden gedaan worden afhankelijk van de behoefte.
De zijwanden zijn gemakkelijk te bevestigen of te verwijderen.
U kunt u parasol ook gebruiken als rookruimte. De zijwanden worden erg gewaardeerd door rokers. Zo staan de rokers uit de wind en de regen en eventueel nog verlicht en verwarmd ook.

Verwarming

De infrarood verwarmingselementen zijn zeer efficiënt, extreem schokbestendig, geven 5000uur levensduur, maken gebruik van zeer weinig energie in vergelijking met andere elektrische kachels. Ze zijn zeer veilig en de parasol kan volledig worden omringd door zijwanden terwijl de verwarming aanstaat.
De verwarmingselementen klappen naar beneden om de mast als de parasol gesloten is.

Verlichting

Het toevoegen van verlichting aan de parasol verhoogt de tijd die kan worden besteed op het terras of onder de parasol. De verlichting zorgt voor een warme sfeer. De verlichtingen is geïnstalleerd op de mast of op de ondersteuning van het dak.
Bedrading voor verlichting en verwarming zijn in de mast weggewerkt.
De elektrische aansluiting is door een industriële stekker, geplaatst op de mast of verborgen in de bodemhuls.

Beschermhoes

Beschermhoezen zijn zeer sterk aanbevolen voor elke parasol. Ze beschermen de parasol tegen schade of vuil tijdens het installatieproces of bij opberging.

Bedrukking

Uw naam of uw logo kan worden weergegeven op de volants of op het dak van de parasol. Een bedrukking op uw parasol biedt reclame voor uw bedrijf.