Gratis offerte via telefoon?
Bel ons op 03 460 33 88!

Plisséhordeur

De plisséhordeur is de mooiste en meest effectieve hordeur van deze tijd! Met zijn decoratieve geplisseerde insectengaas is de plisséhordeur de oplossing voor keukendeuren, tuindeuren en zelfs dubbele tuindeuren.

Biedt vele voordelen:

  • Eenvoudig doe-het-zelf installatiepakket.
  • De treklijst kan in elke gewenste stand blijven staan. Klik- of magneetsluitingen zijn niet meer nodig. De Constructie maakt het mogelijk om twee deuren tegen elkaar aan te laten sluiten, bijvoorbeeld bij een dubbele tuindeur.
  • Het geplisseerde gaas is niet alleen fraai, maar ook veel beter zichtbaar dan vlak gespannen gaas. Ongelukjes met kinderen of huisdieren zullen dan ook minder vaak voorkomen. Mocht het toch gebeuren dan zijn oneffenheden gemakkelijk te herstellen; het gaas neemt steeds weer de oorspronkelijke vorm aan.
  • De ondergeleider is slechts 3mm hoog. Dat garandeert een onbelemmerde doorgang.
  • Plisséhordeuren zijn eenvoudig zelf te plaatsen. Voor reiniging of winteropslag kan de deur gemakkelijk worden uitgenomen en terug geplaatst.
  • Voor het reinigen van het gaas is niet meer nodig dan een zachte borstel en wat water.
  • Uiteraard ontbreekt een duidelijke montagehandleiding niet.

 

Kleuren

Alle geleiders zijn standaard uitgevoerd in hoogwaardig aluminium, gemoffeld in RAL 9001 (crème) of RAL 9010 (wit). Verschillende maatvoeringen zijn uit voorraad leverbaar. Andere RAL-kleuren op aanvraag ook mogelijk.

Koppelstukset

Inmiddels is het ook mogelijk om twee plisséhordeuren te koppelen, zodat als het ware één extra brede plisséhordeur wordt verkregen en het gaaspakket dus aan één zijde zit. Hiervoor is een koppelstukset plisséhordeur nodig. Een koppelstukset bestaat uit vier aluminium plaatjes, vier bevestigingsclips en acht schroefjes.

Clip

Voor de plisséhordeur is nu ook een clip leverbaar om de deur in gesloten toestand te vergrendelen. De clip is verkruigbaar in wit, crème en zwart.

Hebt u vragen of bent u geïnteresseerd in een vrijblijvende offerte? Wij beantwoorden uw vragen zo snel mogelijk.