Sterke parasols

ARC Speeddoors is meer dan enkel snelle poorten. Ook parasols hebben wij in de aanbieding. En niet zomaar parasols. Naast een grote spanwijdte, hebben onze parasols namelijk nog enkele onmiskenbare voordelen:

Gratis offerte via telefoon?
Bel ons op 03 460 33 88!

Stevig en betrouwbaar

De parasols van ARC Speeddoors blinken uit in stevigheid en betrouwbaarheid. Ze kunnen een flinke windstoot met gemak doorstaan en zijn dus de gedroomde oplossing voor horeca-uitbaters die niet te pas en te onpas al hun parasols willen sluiten. Zelfs windstoten tot ca. 102km per uur vormen geen probleem. Ook wie een enkele tuinparasol zoekt, zit goed bij ARC: prijs en kwaliteit zijn bij ons steeds in evenwicht.

Gemakkelijk te bedienen

De parasols van ARC Speeddoors zijn bovendien niet enkel bijzonder stevig en betrouwbaar. Ze zijn ook erg gemakkelijk te bedienen. De parasols kunnen bij wijze van spreken open gezwengeld worden door een kind. Het is ook zo dat de baleinen van onze parasols niet op de grond komen eens ze dichtgeklapt zijn. Daardoor gaan de parasols een stuk langer mee. Duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid, wat wilt u nog meer van een parasol?

Hebt u vragen of bent u geïnteresseerd in een vrijblijvende offerte? Wij beantwoorden u vragen zo snel mogelijk